Животът...
Животът е низ от събития -
мечти, предателства, лъжи дори.
Но гръб не му обръщай ти.
Смело глава надигни.
Бори се гордо - показвай и сила.
Не се предавай, дори от болка да си обграден.
Усмивка на лицето ти да грее.
С желание посрещай всеки нов ден.
Повтаряй си, че ти си специален -
нали затова си на тази Земя.
Повярвай си, че всичко можеш.
Повярвай, че имаш прекрасна Съдба.
Животът красив е, когато повярваш -
в своята сила и в смели мечти.
Надежда на себе си, и на всеки раздавай.
Следвай сърцето си - верен на себе си остани!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Все права защищены