30 ago 2012, 12:24

Животът... 

  Poesía » Otra
676 0 1

Животът...

 

Животът е низ от събития -

мечти, предателства, лъжи дори.

Но гръб не му обръщай ти.

Смело глава надигни.

 

Бори се гордо - показвай и сила.

Не се предавай, дори от болка да си обграден.

Усмивка на лицето ти да грее.

С желание посрещай всеки нов ден.

 

Повтаряй си, че ти си специален -

нали затова си на тази Земя.

Повярвай си, че всичко можеш.

Повярвай, че имаш прекрасна Съдба.

 

Животът красив е, когато повярваш -

в своята сила и в смели мечти.

Надежда на себе си, и на всеки раздавай.

Следвай сърцето си - верен на себе си остани!

 

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??