16 апр. 2008 г., 09:18

Животът ми е сън... 

  Поэзия » Любовная
674 0 7

     Животът ми е сън...

Животът ми е само сън,

в който бавно стъпваш,

душата ми стои отвън...

и чака плахо... да я пуснеш...

 

Протягам две ръце

и диря... светлината...

а моето само сърце -

замряло по средата...

 

Открих в очите ти небе...

но друга обич греят те...

 

 

 

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??