Животът ми е сън...
Животът ми е само сън,
в който бавно стъпваш,
душата ми стои отвън...
и чака плахо... да я пуснеш...
Протягам две ръце
и диря... светлината...
а моето само сърце -
замряло по средата...
Открих в очите ти небе...
но друга обич греят те...
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados