27 окт. 2010 г., 13:56

Кафяво мастило 

  Поэзия » Любовная
906 0 24

Очи кафяви,

очи безмълвни

се вливат в мен и аз забременявам.

Зеници мокри,

зеници пълни

събуждат дързостта ми да създавам.

 

Те дават много,

а искат малко,

защото са родени да оплождат.

Те са мастило

във химикалка,

която пише първата си рожба.

 

© Валентин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??