20 окт. 2011 г., 17:45

Кажи ми, Кармен 

  Поэзия » Любовная
1321 0 4

Кажи ми, Кармен, че ме обичаш ти,

в твоите очи нежността личи,

кажи ми пак дали ще бъдеш с мен,

и утре в съня ми с рокля от сатен.

 

Кажи ми, Кармен, любовта цъфти,

след твойте стъпки по брега дори,

ще виждам пак една усмивка мека,

от теб дарена ми с една прегръдка лека.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??