15 мар. 2012 г., 12:44

Как да те забравя 

  Поэзия
1129 0 1

Как да те забравя


Как да те забравя, как,

без да мога себе си по малко да убивам?

И когато мисля си за нас,

безразлично своя  да заспивам?


Как да те забравя, как?

Мое бленувано начало, миг сърдечен!

Нощта е тайнствен твой близнак,

видение безплътно и далечно.


Как да те забравя, как,

когато вените ми грешно циркулират?

Ти като вирус си блокиран в тях и

още че съм жива симулират.

© Пенка Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??