Как да те забравя
Как да те забравя, как,
без да мога себе си по малко да убивам?
И когато мисля си за нас,
безразлично своя да заспивам?
Как да те забравя, как?
Мое бленувано начало, миг сърдечен!
Нощта е тайнствен твой близнак,
видение безплътно и далечно.
Как да те забравя, как,
когато вените ми грешно циркулират?
Ти като вирус си блокиран в тях и
още че съм жива симулират.
© Пенка Николова Todos los derechos reservados