КАК ИСКАМ
Надежди, мечти и желания
затоплят сърцата ни жадни.
Но идват беди и страдания -
настръхнали, зли, безпощадни.
Краката ми с дни натежават,
тъмнеят очите лъчисти.
А живи са още, изгряват -
духът ми и мислите чисти.
Снагата ми бавно се свива,
белеят косите ми черни.
Как искам да бъда щастлива,
сърцата докрай да са верни!
© Анка Келешева Все права защищены