17.02.2011 г., 11:29 ч.

Как искам 

  Поезия
383 0 0

КАК ИСКАМ

 

Надежди, мечти и желания

затоплят сърцата ни жадни.

Но идват беди и страдания -

настръхнали, зли, безпощадни.

 

Краката ми с дни натежават,

тъмнеят очите лъчисти.

А живи са още, изгряват -

духът ми и мислите чисти.

 

Снагата ми бавно се свива,

белеят косите ми черни.

Как искам да бъда щастлива,

сърцата докрай да са верни!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??