Докосвам те за миг
и ме опияняваш - сили за всичко ми даваш !
После в мъглата те изгубвам, моя любов,
явно няма да намеря сили
да се преборя за нас -
поне не и в този живот!
Окрилящата ти любов за мен е свята,
но как - как да я съхраня -
трябва да се пролее кръв,
за да изживеем любовта!
Забранен си за мен -
не е този пътят към любовта,
а искам само теб -
как ли да те спра!?
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены