9 oct 2013, 21:59

Как ли да те спра 

  Poesía » De amor
560 0 0

Докосвам те за миг

и ме опияняваш - сили за всичко ми даваш !

После в мъглата те изгубвам, моя любов,

явно няма да намеря сили

да се преборя за нас -

поне не и в този живот!

 

Окрилящата ти любов за мен е свята,

но как - как да я съхраня -

трябва да се пролее кръв,

за да изживеем любовта!

 

Забранен си за мен -

не е този пътят към любовта,

а искам само теб -

как ли да те спра!?

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??