18 янв. 2009 г., 10:03

Как минава времето 

  Поэзия » Любовная
1237 0 0

  Времето.

Как минава - ту бързо, ту безкрайно!

Ден след ден вървят,

изнизват се в срещи с познати,непознати...

Обърнеш се, а седмицата минала.

Но в миг очакване на телефонен звън

превръща минутите в часове!

Едно обаждане от миналото.

Една сянка на надежда, още не избледняла до край,

разтегля секундите и времето сякаш спира!

И сърцето ту забавя своя ритъм,

ту подскача в лудешки бяг...

Как минава времето...

© Росица Малчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??