18.01.2009 г., 10:03 ч.

Как минава времето 

  Поезия » Любовна
1236 0 0

  Времето.

Как минава - ту бързо, ту безкрайно!

Ден след ден вървят,

изнизват се в срещи с познати,непознати...

Обърнеш се, а седмицата минала.

Но в миг очакване на телефонен звън

превръща минутите в часове!

Едно обаждане от миналото.

Една сянка на надежда, още не избледняла до край,

разтегля секундите и времето сякаш спира!

И сърцето ту забавя своя ритъм,

ту подскача в лудешки бяг...

Как минава времето...

© Росица Малчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??