5 окт. 2008 г., 01:13

Как тичах... 

  Поэзия
623 0 3

Как тичах волна като птичка
и вятър вееше в косите ми!
Как ведро крачех през живота
и слънце светеше в очите ми!
Как хубаво ми беше да мечтая
и ти да бъдеш център на мечтите ми!
Как рисувах бъдещето свое
не с молив и не със четка,
но със чувствата в сърцето ми!
Колко ще те чакам още,
колко още в самота ще ме боли?
Ще влезеш ли ти тихо през вратата ми
и ще ме попиташ ли: Чакаш ме, нали?!

© Веселина Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??