7 апр. 2008 г., 01:20

Каквато искаше щях да бъда... 

  Поэзия
540 0 1
 

Каквато искаше щях да  бъда...

Щях да бъда нощ, щях да  бъда  ден

в утрото на тази сутрин синя...

Ще бъда... ще бъда просто Мен!

 

Каквото искаше щях да чувствам...

Щях силно да обичам, щях да мразя

в прегръдките на тази сутрин синя...

Успях себе си и чувствата си да опазя!

 

Каквото искаше щях да направя...

Щях да създавам, щях да руша

в дълбините на тази сутрин синя...

Ще бъда себе си, с неопетнена от теб душа!

 

Каквато искаше щях да бъда...

Щях да бъда добра, щях да бъда злобна,

но в утрото на тази сутрин синя...

Ще бъда просто себе си... на никого подобна...

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много хубав израз на чувствата. Харесва ми пламът и спокойствието, с което пишеш
Предложения
: ??:??