Каквато искаше щях да бъда...
Щях да бъда нощ, щях да бъда ден
в утрото на тази сутрин синя...
Ще бъда... ще бъда просто Мен!
Каквото искаше щях да чувствам...
Щях силно да обичам, щях да мразя
в прегръдките на тази сутрин синя...
Успях себе си и чувствата си да опазя!
Каквото искаше щях да направя...
Щях да създавам, щях да руша
в дълбините на тази сутрин синя...
Ще бъда себе си, с неопетнена от теб душа!
Каквато искаше щях да бъда...
Щях да бъда добра, щях да бъда злобна,
но в утрото на тази сутрин синя...
Ще бъда просто себе си... на никого подобна...
© Петя Всички права запазени