5 апр. 2012 г., 11:16

Какво ми остава? 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Какво ми остава?

 

Какво ми остава?- да мечтая за любов до забрава,

нашите чувства ще играят ли страстна пиеса под името "Остава"?

Mоят вътрешен глас ми казва,

че романтично чудо ще се случи с нас,

бурни вълни на бъдещо споделяне ме завладяват,

душевния ми кръгозор огряват,

без дъх копнеещата душа оставят,

всички бариери в името на хармоничната заедност преодоляват,

сърцето ми не е изтривалка на внимание,

а е невинно съзерцание!

 

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??