Какво ми остава?
Какво ми остава?- да мечтая за любов до забрава,
нашите чувства ще играят ли страстна пиеса под името "Остава"?
Mоят вътрешен глас ми казва,
че романтично чудо ще се случи с нас,
бурни вълни на бъдещо споделяне ме завладяват,
душевния ми кръгозор огряват,
без дъх копнеещата душа оставят,
всички бариери в името на хармоничната заедност преодоляват,
сърцето ми не е изтривалка на внимание,
а е невинно съзерцание!
© Пламена Сомова Всички права запазени