10 февр. 2012 г., 12:45

Какво остава 

  Поэзия
419 0 0

КАКВО ОСТАВА

 

Където огън е горял,

остава тлееща жарава.

Където съчки са пращели,

остават пепел и забрава.

 

Искам жарава жива да ме топли

във моя отминаващ ден.

От теб не искам друго - в дни самотни

да мислиш си и ти за мен.

 

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??