КАКВО ОСТАВА
Където огън е горял,
остава тлееща жарава.
Където съчки са пращели,
остават пепел и забрава.
Искам жарава жива да ме топли
във моя отминаващ ден.
От теб не искам друго - в дни самотни
да мислиш си и ти за мен.
© Анка Келешева Todos los derechos reservados