25 июн. 2009 г., 20:27

Какво се случва, когато...(4) 

  Поэзия » Другая
396 0 2

 

Какво се случва, когато слънцето

не иска да смени луната,

когато въздухът е тежък,

твърде сложна е съдбата?


 

Какво се случва, когато някой,

когото до болка обичаш,

ти ореже без милост крилата,

за да не можеш да летиш?


 

Какво се случва, когато дъждът

измива сълзите, но болката - не?

Времето минава и всеки забравя,

но твоята болка няма да спре.


 

Какво се случва, когато очите ти,

пълни с неизплакани сълзи,

не искат вече да вярват,

че някой ще ги пресуши?

© Сюзън Смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??