Какво се случва, когато слънцето
не иска да смени луната,
когато въздухът е тежък,
твърде сложна е съдбата?
Какво се случва, когато някой,
когото до болка обичаш,
ти ореже без милост крилата,
за да не можеш да летиш?
Какво се случва, когато дъждът
измива сълзите, но болката - не?
Времето минава и всеки забравя,
но твоята болка няма да спре.
Какво се случва, когато очите ти,
пълни с неизплакани сълзи,
не искат вече да вярват,
че някой ще ги пресуши?
© Сюзън Смърт Всички права запазени