Какво стана?
Питам се сега.
Нали уж мен обичаше?!
Или всичко е било лъжа?!
Кажи ми, сега как да те забравя?
Как за тебе да не мисля?
Сега в сърцето ми е тази рана,
да обичам някой призрак.
Чудиш се
защо така те аз наричам.
Защото сърцето ми не може и това да понесе.
Аз в любов да ти се вричам,
а ти да се държиш толкова зле.
Ти сега си с друга
и си мислиш, че ще страдам.
Но аз вече зарязах тази глупост,
за тебе няма вече да пропадам.
© Габриела Все права защищены