8 feb 2012, 23:05

Какво стана?! 

  Poesía » De amor
643 0 1

Какво стана?

Питам се сега.

Нали уж мен обичаше?!

Или всичко е  било лъжа?!

 

Кажи ми, сега как да те забравя?

Как за тебе да не мисля?

Сега в сърцето ми е тази рана,

да обичам някой призрак.

 

Чудиш се

защо така те аз наричам.

Защото сърцето ми не може и това да понесе.

Аз в любов да ти се вричам,

а ти да се държиш толкова зле.

 

Ти сега си с друга

и си мислиш, че ще страдам.

Но аз вече  зарязах тази глупост,

за тебе няма вече да пропадам.

© Габриела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??