8 апр. 2017 г., 19:14

Катарзис 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих, Другая
259 1 0

Искам да отмия всяка твоя зима от мен,
Да покрия душата си с есенни листа,
попарвайки я с кристалчета слана.

 

Сетне да посрещна катарзисния дъжд под дъгата
и накрая - жежкото слънце
да изгори  последния спомен за теб - днешния.
 

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??