8 abr 2017, 19:14

Катарзис 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
260 1 0

Искам да отмия всяка твоя зима от мен,
Да покрия душата си с есенни листа,
попарвайки я с кристалчета слана.

 

Сетне да посрещна катарзисния дъжд под дъгата
и накрая - жежкото слънце
да изгори  последния спомен за теб - днешния.
 

© Илияна Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??