13 сент. 2007 г., 14:11

Като в роман 

  Поэзия
675 0 7
 

Искам всичко да бъде както в роман.

Ако можех да го създам такова...

Може и да не е любовен, не знам...

Но героите му да бъдат Хора!


Искам всеки да бъде добър,

искам вече да няма разлъки,

искам Мъжат да обича Жената, Тя пък Мъжът -

неразделна верига да има!


Искам и аз да бъда в този роман.

Може и да не съм главната героиня -

второстепенна роля, ала сред Хора!


... искам всичко да бъде, както в роман...

© Илияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??