Искам всичко да бъде както в роман.
Ако можех да го създам такова...
Може и да не е любовен, не знам...
Но героите му да бъдат Хора!
Искам всеки да бъде добър,
искам вече да няма разлъки,
искам Мъжат да обича Жената, Тя пък Мъжът -
неразделна верига да има!
Искам и аз да бъда в този роман.
Може и да не съм главната героиня -
второстепенна роля, ала сред Хора!
... искам всичко да бъде, както в роман...
© Илияна Димитрова Todos los derechos reservados