7 авг. 2010 г., 16:24

Казанова ме отвлече 

  Поэзия » Любовная
614 0 1

А свилата от кожата ми бавно ли я свлече?

Потъна със останките от същността ми гордостта.

Не ме е срам да си призная - Казанова ме отвлече,

но разликата във сценария ни този път е любовта!

 

Ами очите ми как блеснаха - като небесен огън?

Безмълвен вглеждаше се в тях, като в дъга…

Отнемаше ми бавно всеки нежен корен,

за да усетя с цветовете си копнежа по страстта!

 

Накрая само спомените ме отвличаха -

красивите откъслеци от стария ми свят…

Болезнена любов, аз мисля, се наричаха -

ах, тон мой влюбен, истинен, недоизпят!

 

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??