6 янв. 2010 г., 11:06

Кино 

  Поэзия » Другая
539 0 1

КИНО

 

В салона светва.

Стари пуканки и смях.

Момичето пред мен оправя си косата.

Ръкавици.

Изпусната на пода чаша.

Шумолене

и писък на разбудено дете.

Уредбата припуква.

Всички стават.

Само аз седя.

И гледам надписи на черен фон.

© Наследник на Куфара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??