КИНО
В салона светва.
Стари пуканки и смях.
Момичето пред мен оправя си косата.
Ръкавици.
Изпусната на пода чаша.
Шумолене
и писък на разбудено дете.
Уредбата припуква.
Всички стават.
Само аз седя.
И гледам надписи на черен фон.
© Наследник на Куфара Всички права запазени