5 мар. 2008 г., 16:15

Клада от любов 

  Поэзия » Любовная
1437 0 27

Как да си открадна вятър в шепа?

Той за миг докосва и отлита...

След като накрай света ошета

"Чакаш ли ме още?" - пътьом пита...

 

Как да потанцувам със реката?

Само след прегръдка пак потича...

Стигне ли до края на земята -

в облачна сълза се преоблича...

 

Как да нацелувам дракон с устни,

пламъкът му без да ме овъгли?

В кладата от обич щом го пусна -

ако оцелее -  да ме съди...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??