толкова изящни са
бели
а над тях
ритмично черни
притихнали
очакващи ласката ти
за да затрептят
галиш ги
и ето
изпълват стаята
с блус
или валс
или просто
мелодия тиха
от която в камината
искрите танцуват
нота пропусна
ритъмът...
извинявай
не се стърпях -
зад ухото те
целунах
© Ласка Александрова Все права защищены