10.10.2010 г., 18:01 ч.

Клавиши 

  Поезия
741 0 16



толкова изящни са

бели

а над тях

ритмично черни

притихнали

очакващи ласката ти

за да затрептят

 

галиш ги

и ето

изпълват стаята

с блус

или валс

или просто

мелодия тиха

от която в камината

искрите танцуват

 

нота пропусна

ритъмът...

 

извинявай

не се стърпях -

зад ухото те

целунах

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??