10 авг. 2023 г., 13:09

Климатични промени 

  Поэзия
138 0 0

Климатични промени!

Потопи, потопи!

       Нон стоп!

Полюси размразени!

 

Глобално затопляне!

 

Вопли жежки!

Даже „Войната студена“

в кървави локви

се топи възпламенена,

в Украйна – ужасената!

 

... А уж завинаги

си беше заминала!

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??