Климатични промени!
Потопи, потопи!
Нон стоп!
Полюси размразени!
Глобално затопляне!
Вопли жежки!
Даже „Войната студена“
в кървави локви
се топи възпламенена,
в Украйна – ужасената!
... А уж завинаги
си беше заминала!
© Вълчо Шукерски Всички права запазени