Стои той пред Мерцедес,
тамо съзира милионер днес -
малка милостиня чака,
но вижда само на смъртта знака.
Че милионерът нищо не ще му даде,
нито пък в приют ще го заведе
и в на деня залеза ален
спуска се здрач прощален.
© Георги Все права защищены