1.06.2016 г., 20:51 ч.

Клошар 4 

  Поезия » Гражданска
302 0 0

Стои той пред Мерцедес,

тамо съзира милионер днес -

малка милостиня чака,

но вижда само на смъртта знака.

 

Че милионерът нищо не ще му даде,

нито пък в приют ще го заведе

и в на деня залеза ален

спуска се здрач прощален.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??