15 апр. 2008 г., 22:50

Когато кестените цъфнат 

  Поэзия » Любовная
683 0 1
Когато кестените цъфнат

Когато кестените цъфнат, ти върни се,
с тихи стъпки пак до мене спри се.
Че душата ми, от тебе запленена,
да страда и се моли е вече уморена.

Когато кестените цъфнат, ти опий ме,
с любов в сърцето си дълбоко скрий ме.
В свят от топлина красив със мен танцувай,
с целувки страстни бавно, нежно ме рисувай.

Но ти и аз сме две туптящи рани
от хиляди надежди разпиляни.
И няма те! Воплите в душата онемяха,
а кестените - те отдавна прецъфтяха...

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех...Верониче...
    а кестените - те отдавна прецъфтяха...
    много красива тъга си нарисувала...
    трогна ме...докосна ме...с обич за теб.
Предложения
: ??:??