И вятърна съм.
Пролетно безгрижна.
И свежа като лек априлски дъжд.
С аромат на сънени кокичета,
надигащи глава за слънчев лъч.
Ухая в теб - тревисто гъделичкаща,
усмихвам устните ти рано призори,
не съм сезонно тук,
ще бъда винаги,
уханна пролет с влюбени очи.
© Пламена Троева Все права защищены
Бъди, Плами!