5 abr 2012, 11:23

Когато станах пролет 

  Poesía » De amor
690 0 9

И вятърна съм.

Пролетно безгрижна.

И свежа като лек априлски дъжд.

С аромат на сънени кокичета,

надигащи глава за слънчев лъч.

Ухая в теб - тревисто гъделичкаща,

усмихвам устните ти рано призори,

не съм сезонно тук,

ще бъда винаги,

уханна пролет с влюбени очи.

© Пламена Троева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??