Велик момент, разкошен,
оставащ в спомените ви за цял живот.
Градете заедно бъдеще желано!
Цъфтете и давайте обилно плод!
И нека много радости ви съпровождат
и благославяйте мига,
когато двамата поехте
в една пътека, хванати ръка в ръка!
Стефан Цеков
© Стефан Цеков Все права защищены