30 mar 2017, 23:34

Когато станахте двама 

  Poesía » Civil
751 2 0

Велик момент, разкошен,

оставащ в спомените ви за цял живот.

Градете заедно бъдеще желано!

Цъфтете и давайте обилно плод!

 

И нека много радости ви съпровождат

и благославяйте мига,

когато двамата поехте

в една пътека, хванати ръка в ръка!

 

                              Стефан Цеков

© Стефан Цеков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??