От очите ми вееше хлад и презрение,
в косите ми се оплиташе вятъра,
а от роклята ми капеше дъжд,
когато ти си замина.
Една капчица дъжд се вледени от дъха ми
и влезе в окото.
Пътят й до сърцето бе кратък.
Нощта ме скри в тъмнината си –
даде ми черна закрила.
Аз й дадох душата си.
Когато ти си замина.
© Веселка Пенова Все права защищены
Dark_Girl...хм, и на мен ми прилича малко