12 июн. 2013 г., 09:55

Кой беше 

  Поэзия
407 0 0

Кой беше онзи, грабнал мислите ми вълшебно?

Кой беше онзи, който през пръсти броеше минути като вечност?

Кой беше онзи, в чиито очи намирах себе си?

Кой беше онзи... онзи, който накара пулса ми да се ускори?

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??