12 jun 2013, 9:55

Кой беше 

  Poesía
404 0 0

Кой беше онзи, грабнал мислите ми вълшебно?

Кой беше онзи, който през пръсти броеше минути като вечност?

Кой беше онзи, в чиито очи намирах себе си?

Кой беше онзи... онзи, който накара пулса ми да се ускори?

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??