16 мая 2012 г., 16:08

Колебания 

  Поэзия » Любовная
425 0 1

Колебания разкъсват твоя свят

и аз се боря с противоречия,

колебания разкъсват твоя свят

и аз се мъча да открия

пътя, истината, смисъла,

и сливайки устни,

сливаме мечтите си,

мъчейки се 

да открием това,

което ги разминава...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??