Колебания разкъсват твоя свят
и аз се боря с противоречия,
колебания разкъсват твоя свят
и аз се мъча да открия
пътя, истината, смисъла,
и сливайки устни,
сливаме мечтите си,
мъчейки се
да открием това,
което ги разминава...
© Мария Всички права запазени