Колко струва живота,
ако няма причина да отворя очите си,
ако в мен отдавна само болка кънти?
Колко струва живот без мечта,
бездънен мрак без лъч светлина?
Колко струва живота,
ако всичко е въпрос на избор,
а моят избор си ти?
Ти - болка вряща,
всеки миг в безкрайността
в мен кънтяща.
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены